Pesten Aanpakken

ole¡Is het niet geweldig als we met elkaar de wereld om ons heen een beetje beter kunnen maken? Wij zetten ons in om pesten te stoppen. Omdat het niet hoeft te gebeuren en omdat we het samen een halt kunnen toeroepen. Altijd!

Iedere situatie is anders en iedere situatie vereist een eigen aanpak en daarin schuilt de uitdaging. Er bestaat geen situatie die niet valt op te lossen of te doorbreken. Wat nodig is is een gezonde dosis doorzettingsvermogen en het besef dat je het niet alleen hoeft te doen.

Ook als jij degene bent die gepest wordt. Daarvoor zijn wij er. Wij bieden ondersteuning in pestsituaties. Wij informeren over pesten om iedereen die ook maar iets met pesten te maken heeft handvatten aan te reiken. Pesten aanpakken doe je namelijk niet alleen.

Wij bieden trainingen aan op maat en we begeleiden individueel. Het is een grote uitdaging – telkens weer – om pesten te stoppen. Het vergt doorzettingsvermogen en karakter. En omdat dat niet altijd vanzelf komt helpen wij je graag met het ontdekken van je eigen kracht.

Samen stoppen we pesten voorgoed.

Plaats een reactie